За Нас

Да научиме е единствена веб страна која овозможува онлајн услуги со ваков вид на дејност. Нашата визија е да отвориме таканаречен пазар на давање на приватни часови и да им овозможиме на учениците да дадат свое мислење за подучувачите, со што би ја под...

Повеќе »

За Подучувачи

Ако имате искуство во одржување на приватни часови и сакате работа со луѓе, ПОТРЕБНИ СМЕ ВИ ТОКМУ НИЕ!

Регистрирањето на веб странaта и поставувањето на Вашето портфолио е ПРОМОТИВНО БЕСПЛАТНО!

Повеќе »

За Ученици

Веб страната www.danaucime.mk ви омозможува да пронајдете соодветен приватен подучувач од различна област. Било да сте ученик, студент или работите и сакате да го проширите Вашето знаење од некоја одредена област треба само Повеќе »