Категорија: Патувања

Rapsody Travel

  • Скопје
  • (02) 6 091 717

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)
  • Теодосиј Гологанов 28 ДП.7

  • Rapsody Travel

Опис на компанијата

Добредојдовте во светот на незаборавните патувања, фантастични журки и врвни забави. Добредојдовте во свет во кој границите на класичните патувања се одамна поместени, свет во кој се поставуваат до сега невидени стандарди на добра забава, свет во кој емоциите и спомените се мерат во тони... Накратко, добредојдовте во светот на Rapsody & Collegium

Како агенција која представува лидер во организирањето на младински патувања на Балканот во изминатите 7 години организиравме апсолвентски екскурзии за преку 70.000 твои колеги. Професионалниот персонал на агенцијата – координатори, водичи, аниматори, обезбедување, лекари, DJ`и... се исклучително млади луѓе кои делат твоите интереси, знаат што е потребно на младиот турист: слобода и економичност, оригиналност и креативност, и гарантираат дека ќе уживаш во забавата која е поинаква и трае 24 часа дневно!

Истиот тој тим продолжува со работа и со задоволство Ви го представува својот нов проект " ЕКСКУРЗИИ 2011" Покрај добро познатите тури за Шпанија, Италија, Франција, Чешка.. и оваа година Ви спремаме нешто сосема ново и освежувачко: РИМ – БАРСЕЛОНА (со брод), ЛИСАБОН – МАДРИД – БАРСЕЛОНА (авион), АМСТЕРДАМ – ПАРИЗ (со автобус) и т.н. Посетете ги најинтересните европски дестинации, запознајте се со културата и историјата на овие земји и придружете ни се на журките кои ќе се паметат целиот живот!

Веше е само да се определите за еден од нашите многубројни програми и тргнете на забава која може да Ви ја обезбеди само Collegium & Rapsody!