Категорија: Ресторани

Лезет

  • Скопје
  • (02) 3 221 061

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)
  • Пролет бр. 16

  • Лезет

Опис на компанијата

Hеодоливиот вкус на Македонската традиционална кујна можат да ги разнежнат вашите сетила, а кога сето тоа ќе се проткае со звуците на прекрасната староградска песна и спонтаната професионална услуга ќе ве увери повторно и повторно да се вратите и да уживате во прекрасниот амбиент на нашата гостилница.
Стандард за нешто што зрачи со македонски традиционален амбиент во една стилизирана форма.
Стилизираноста на традиционалното е посебноста и душата на оваа куќа.
Храната, амбиентот, услугата и музиката (петок сабота и недела  вечер-оркестар на народни инструменти) се комплетното доживување овде.

За сите корисници на Еду Карта гостилница Лезет овозможува 10 % попуст

Храната и специјалитете – во склад со амбиентот.