Категорија: Убавина и здравје

Арт Соломон

  • Скопје
  • 071 332 020

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Арт Соломон е лоциран во трговскиот центар Рамстор . Има голем избор на инспиративна, глобално снабдена колекција на модни додатоци со одлични цени и добар квалитет. Изложен на оригинален, впечатлив и колоритен дизајн, постојано променливиот асортиман вклучува секаков вид на модни додатоци: чанти, ташни, накит, каиши, ракавици, модни додатоци за коса и козметика. Интересен е фактот што поголемиот дело од нив се рачна изработка
Целокупниот избор на она што се нуди во Арт Соломон можете да го видите на www.
artsolomon.mk. каде ќе ве плени прекрасната галерија на слики на рачно изработен накит

За корисниците на Еду Карта  Арт Соломон овозможи попуст од 10 %