Категорија: Шопинг

Fiorangelo

  • Скопје
  • 075 410 822

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)
  • ТЦ Соравија

  • Fiorangelo

Опис на компанијата

Fiorangelo е препозналив бренд кој опстојува на македонскиот пазар долги години. Препознатилив е по уникатниот стил и комбинации на бои им даваат елеганција и удобност на Вашите чекори. Чевлите се ѕвездите на модата а Fiorangelo ви овозможува да се чувствувате како ѕвезда.   Едноставно изберете го Вашиот стил и уживајте!
 
Во неговата продавница која е лоцирана во Градскиот Трговски Центар располага со комплетна колекција која како шарм одговара на она што современиот маж и жена го бараат. Елегантниот, висок квалитет на моделите го истакнува статусот на модерен маж и жена.
 
Исто така постои и комплетна колекција на модерни, уникатен чевли кои се идеални за чувствителни нозе. 
Оваа продавница е веќе една од најпосетуваните!
Некои уживаат во ентериерот, некој во уникатните модели на чевли. Во секој случај уживањето е непроценливо.
За сите корисници на Еду Карта Fiorangelo овозможува 10 проценти попуст!