Категорија: Кафе барови

Che

  • Скопје
  • 078 896 816

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)
  • 29 Ноември бр. 15

  • Che

Опис на компанијата

Во близина на Универзалната сала веднаш ќе го забележите неодамна отворениот локал Che,кој за кратко време стана препознатлив по поволните цени, добрата услуга и љубезниот персонал како и по рок забавите кои се организираат секоја среда.
На ваш избор ви стои широк асортиман на најразлични кафиња како и богато мени со секаков вид на алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Сите корисници на Еду карта имаат 10 проценти попуст