Категорија: Ресторани

Kинески ресторан Star Ocean

  • Скопје
  • (02) 3 222 723

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Ресторанот "Ѕвезден Океан" се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Нашите гости се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна. Знаеме дека звучи неверојатно, но нашите кувари се врвни професионалци и докажани мајстори на својот занает кои одлично ја познаваат кинеската кујна, токму поради фактот дека и самите се кинези. Како што гледате, кај нас нема ништо случајно. Ова место го направивме со многу внимание и многу љубов за да уживаме исто колку и вие... во најздравата и највкусната храна на светот!