Категорија: Исхрана

Dominos - Pizza

  • Скопје
  • (02) 3 125 125

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Domino's Pizza основана е во 1960 година во САД. Со над 10.000 ресторани во 73 земји, Domino's Pizza е најголемиот ланец на пица деливери ресторани на планетава.
Во 2011 година Domino's Pizza од страна на Forbs е прогласен за бренд на годината.
Сите состојки користени во пиците на Domino's Pizza како што се моцарелата, доматниот сос, брашното и месните производи се произведени ексклузивно за Domino's Pizza според тајна рецептура.
Својот прв ресторан во Македонија Domino's Pizza го отвори на 29 Септември 2012 година и всушност е 10.001 ресторан на Domino's Pizza.Во Skopje City Mall, Domino's Pizza го отвори својот втор ресторан во Македонија на 20 Октомври 2012

Можете да вршите порачка онлајн каде што Ви следи бесплатна достава на пицата во центрланото градско подрачје. За само 6 минути од порачувањето, пицата ќе биде во Вашите раце.

Напомена* Попустот не може да се користи во вторник  и да се поврзе со другите акции кои се во Доминос.
Бон апетит!