Категорија: Убавина и здравје

Перална за алишта Фрешко

  • Скопје
  • 078 332 421

15% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Постојано пресоблекување, облекување, играње, потење, несакајќи истурени пијачки на вашата кошула, блуза, фустан. И така купот со алишта постојано се зголемува, па потоа две-три машини за перење добро ќе завршат работа. Но време се нема, нема кој да ја чека машината, па да ја пружи, собере, испегла и одново друга тура да пушти. 
Веќе го немасш тој проблем, тука е Перална Фрешко која е специјализирана перална за перење и пеглање на алишта. Доколку не си во можност да не посетиш контактирај не и ние ќе ве посетиме, тука сме 24h за вас.
Ценовник

1.Перење на облека 1-7 кг. ..................................... 79 ден.   - 15  %
 (во цената не е вклучен детергент/освежувач)
2.Сушење на облека 1-7 кг. .............................     119 ден.   - 15 %
3.Пакет перење и сушење ................................     150 ден.  -   5 %
(во цената не е вклучен детергент/освежувач)
4.Јакна .................................................................199 ден. - 10 %
 5.Перница  (од 1 до 3 парчиња)   ....................  159 ден. - 10 %
6.Ќебе ..................................................................199 ден. - 10 %
7.Достава 1км. ...................................................  10 ден.  - 10 %
8.Пеглање .......................................                  10 % на сите типови

Работно време: Втор - Пет: 10:00 - 18:00; Саб - Нед: 13:30 - 15:30