Категорија: Кафе барови

Белисимо Кафе

  • Скопје

20% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Мост кој што на совршен начин го поврзува секојдневието на младите луѓе со магијата на ноќните забави.
Белисимо Кафе  се движи во ритамот на модерното, новото и трендовското, сето тоа зачинето со неодоливи дневни и ноќни забави кои на Скопје му го даваат епитетот "град со урбан стил".
Преку ден испијте го вашето прво утринско кафе во комбинација со прекрасниот поглед на центарот на Скопјке
Релаксирачката дневна "кафе-шема" измешана со пријатните звуци на убава квалитетна музика  ви го разведруваат умот и квалитетно ви го разубавуваат слободното време.
Веќе две години Белисимо кафе е синоним за добри караоке забави, модерен ентериер и една од најдобрите локации на улица Македонија