Категорија: Шопинг

Креативно Студио Преплет

  • Скопје
  • 070 750 650

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Каде што се будат инспиративните мисли, а се раѓаат креативните планови, таму ќе најдете и магична прав и трошки среќа.Таму сме и ние, две девојки кои ги преплетуваат сите убави моменти заедно со боите и го комбинираат спектарот на текстурите со конците.
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ПРЕПЛЕТ!

Преплет е креативно студио, еден поинаков свет каде што владеат рачно изработените предмети кои го претставуваат најискрениот производ на една идеја. Во нашето студио се преплетуваат аксесоари кои ќе го направат вашиот дом потопол, а вашиот моден стил поуникатен. Овие мали работи со гаранција ќе ви го разубават денот и ќе ви го обележат секој момент.

Ви благодариме на посетата и ви посакуваме убав преплет од настани.