Категорија: Кафе барови

Kaфе бар Бастион

  • Скопје
  • (02) 6 091 130

30% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Кафе барот Бастион се наоѓа во Дебар Маало. Одлично место за дневно кафе, но и за вечерно излегување. Модерен амбиент и пријатен персонал. Повелете на кафе, пијалок, квалитетна музика и забава. Кафе бар Бастион има професионален, љубезен и беспрекорен персонал, кој со својата врвна услуга Ви нуди извонредна атмосфера за секакви прилики:неформално пријателско дружење, како и организација на поголеми свечености како прослави, коктел забави.
Ова е вистинското место да уживате во првото утринско кафе.