Категорија: Кафе барови

Пивница Стар Град

  • Скопје
  • 075 235 782

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

До црквата Св. Спас, сместен е еден од најшармантните локали во Старата скопска чаршија. Пивницата Стар град е оригинално и по многу нешта особено место за сите љубители на доброто пиво и одличната забава. За посетителите, на понуда се пива од речиси, секој крај на планетава, како и превкусни предјадења, грицки, но и она што за секоја пивница е особен белег - деликатесни колбаси. За потполно шармирање на гостите организирани се и вечерни настапи на познати џез музичари. 
На лето можете да уживате во прекрасниот по
глед на црквата Св. Спас а на зима да уживате во пријатна домашна атмосфера зачинета со пријатна музика.