Категорија: Кафе барови

Винотека Teмов

  • Скопје
  • (02) 3 212 779

10% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Винотека Темов“ е еден од урбаните локали во Скопје и е одлично место кое покрај доброто вино нуди и одлична забава и дружење. Прв Вински Бар во Македонија од 2008 година. 
Селекција на преку 400 врсти на вино и ладна закуска прилагодена на сите вкусови на посетителите. 
Секој четрток готвење во живо, на различни светски кујни, со богато мени соодветно спарено со вино.  Таму 
ќе можете да се напиете и дегустирате голем број на познати сортни вина од различни домашни и странски винарии.
Конзумирање на виното шири сериозна насмевка, ги прави луѓето попријатни сами со себе и слаткоречиви кон другите. Ја одгатнува свежината во младоста и го одмаглува сјајот на зрелоста со својата обична софистицираност.

Ако досега не сте ја посетиле, ова ви е шанса некако да се оправдате.

Во виното е вистината, дознајте ја во Винотека Темов“.