Категорија: Кафе барови

Драма Кафе Бар

  • Скопје
  • 078 203 636

20% попустсо
Еду Карта

со Еду Карта

И јас сакам Еду Карта :)

Опис на компанијата

Кафе Драма е кафуле од кое имате извонредна глетка на плоштадот Македонија кон фонтаната Александар Македонски. Во секое време можете да се опуштите со кафе, пијалок и квалитетна музика. Изборот на добра музика, задоволителeн за секој вкус, е еден од главните белези на кафе бар Драма. Секогаш ќе бидете пречекани од професионален, љубезен и беспрекорен персонал, кој со својата врвна услуга Ви нуди извонредн ба атмосфера за секакви прилики.  Во Драма можете да присуствувате на една од најдобрите аfter work забави со ДЈ Дела.

Еду карта Ви овозможува да го испиете утринското кафе со прекрасен поглед кон Музејот на град Скопје или плоштад Македонија со попуст од 20 
%!