Еду Картичка

Да научиме да купуваме паметно е слоганот на првата студентска картичка за попусти и поволности во Македонија. Еду Картичката е создадена со цел да им овозможи константни попусти на сите студенти и подучувачи ширум Македонија.

За само 249 денари, искористете над 100 попусти кои Еду Картичка ги подготви за Вас! Како можете да бидете еден од оние кои ја поседуваат Еду Картичка? Еду Картичката можете да ја нарачате онлајн или да ја купите во кафе бар Драма (нека линкува до него) или да ни се јавите на нашиот контакт телефон и директно да ја купите од еден од нашите соработници! Да научиме да купуваме паметно.

повеќе
Категорија Град Попуст
Култура - Издавачка куќа Едукација Скопје 15%
Книжарница ТРИ Едукација Скопје 10%
Клуб Матица Едукација Скопје 13%
Пивница Стар Град Кафе барови Скопје 10%
Винотека Teмов Кафе барови Скопје 10%
Драма Кафе Бар Кафе барови Скопје 20%
Арт Центар - Картинг центар Забава и Рекреација Скопје 10%
Училиште за странски јазици Friends Едукација Скопје 10%
Rapsody Travel Патувања Скопје 10%
Лезет Ресторани Скопје 10%
Момент Мал Едукација Скопје 20%
Арт Соломон Убавина и здравје Скопје 10%
Fiorangelo Шопинг Скопје 10%
Che Кафе барови Скопје 10%
New Nutritionism Убавина и здравје Скопје 20%
Реал Аикидо Нико Спорт Скопје 10%
Кинотека на Република Македонија Забава и Рекреација Скопје 50%
Боречки клуб Тhe Strongest Спорт Скопје 10%
Kинески ресторан Star Ocean Ресторани Скопје 10%
Dominos - Pizza Исхрана Скопје 10%
Интеркултура Едукација Скопје 10%
Хостел Hi Скопје Сместување Скопје 10%
Аккра Едукација Скопје 40%
Перална за алишта Фрешко Убавина и здравје Скопје 15%
Фриго Шоб Фото и техника Скопје 10%
Белисимо Кафе Кафе барови Скопје 20%
Фото студио Бимбо Фото и техника Скопје 15%
Книжарница Дениција Едукација Битола 10%
Креативно Студио Преплет Шопинг Скопје 10%
Kaфе бар Бастион Кафе барови Скопје 30%
« 1 2 3 4 5 »