Нарачај Еду Карта

Еду картицата ќе ви овозможи попусти 5 до 20 проценти и повеќе на различни услуги ширум Македонија како локали за исхрана, спортски сали , кина, дискотеки, кафе барови кои ќе можете да ги користите во текот на цела година. Следете не, за да би можеле да ги дознаете местата каде што обезбедивме поволности за ВАС.

Еду Карта 249 денари

edu karta

Нарaчај Eду Карта со помош на ПП50 образец

Види пример
 • Цел на дознака:

  Чланарина за Еду Карта

 • Назив и седиште на примач:

  Да Научиме ДООЕЛ
  Ул Јужноморавски Бригади 52 А, Скопје

 • Банка на примач

  УНИ Банка

 • Трансакциска сметка

  240-0701000683-78

 • Износ во денари

  249,00 денари

Нарaчај Eду Карта Online

Информации за плаќање преку PP50 образец

За оние кои ќе уплатат преку жиро сметка задолжително по уплатата на нашата контакт форма да достават име презиме, датум и место на раѓање, број на индекс и име на факултет/институт. По уплатата ЗАДОЖИТЕЛНО да се јават на нашиот телефонски број 071638997 за да ја подигнат картицата.

Подигнување на Еду Карта

Подигнување на Еду Картата можете да направите на следниве места:

Информации за плаќање преку PP50 образец

За оние кои ќе уплатат преку жиро сметка задолжително по уплатата на нашата контакт форма да достават име презиме, датум и место на раѓање, број на индекс и име на факултет/институт. По уплатата ЗАДОЖИТЕЛНО да се јават на нашиот телефонски број 071638997 за да ја подигнат картицата.

Продажни места на Еду Карта

Постои можност директно да ја купите Еду Картицата во кафе бар Дрaма и по купувањето на истата да уживате во добро кафе на 20 проценти попуст.

Информации за Еду картица

Би сакале да Ви објасниме како би можеле да ја корисите Еду картицата со еден едноставен пример. Студентот денес сака да оди во кафе бар. Ја покажува својата Еду Карта и остварува 30 денари попуст на кафето. Потоа оди во блиската книжара да купи книга за подарок и остварува попуст од 30 денари. Мора да направи копии од скрипти за факултет и во фотокопирница остварува 20 денари попуст. Навечер оди на кино и со Еду Картата, остварува попуст од 20 денари и потоа повторно со друштво оди во кафе бар каде повторно остварува попуст од 30 денари на пијалок.

За еден ден, вкупната заработка би била 130 денари. Знаејки дека Еду Картата трае 12 месеци, не е потребно да се зборува за исплатливоста на истата.

Исто така, освен кафе барови и книжари овозможивме попусти и поволности на различни локации чиишто услуги вие ги користите секојдневно.. Бројот на фирми би се проширил, а оние кои идат во Хрватска , можат да ги искористат попустите на картицата Академис – еквивалент на Македонската ЕДУ Карта.

Следете не за новостите или станете дел од Еду Карта за да добивате извесување за акции и нови попусти.