Привилегирани членови

Почитувани, Данаучиме воведува привилегиран тип на челенови. Тоа значи дека привилегираните челенови ќе имаат дополнителни поволности. Поволностите се наведени подоле на страната, како и пакетите кои во моментов се достапни.

 • 1 месец 119 денари

 • 3 месеци 349 денари

 • 6 месеци 649 денари

 • 12 месеци 999 денари

 • Поволности за Привилегирани членови
 • Привилегиран приказ во резултатите - При пребарување по релевантна област, Премиум членот секогаш ќе се појавува прв во резултатите од пребарувањето. На пример доколку подучувачот е регистриран во областа Англиски јазик за град Скопје тогаш при пребарувањето по овие критериуми Премиум Членот ќе се појавува прв во резултатите.

 • Еду картичка - Премиум членот добива и Еду Картичка со која ќе има попусти во одредени компании, Истите можете да ги видите тука.

 • Facebook Претставување - Претставување на Премиум членовите на нашата Facebook фан страна.

 • Twitter Претставување - Претставување на Премиум членовите на нашиот Twitter профил.

 • Пристап до опис на профилот

 • Бесплатни обуки и работилници на различни теми од Да Научиме.

Нарачај пакет со помош на ПП50 образец

Види пример
 • Цел на дознака:

  Чланарина за премиум подучувач на сајтот danaucime.mk

 • Назив и седиште на примач:

  Да Научиме ДООЕЛ
  Ул Јужноморавски Бригади 52 А, Скопје

 • Банка на примач

  УНИ Банка

 • Трансакциска сметка

  240-0701000683-78

 • Износ во денари

  Цена зависно од избраниот пакет

Сугестии и Предлози

Доколку имате сугестии и предози ќе ни преставува големо задоволство истите да ги споделите со нас, се со цела да го направиме овој сервис што покорисен за сите корисници. Сугестиите и предлозите можете да ги пратите преку нашата контакт форма или на нашата е-mail адреса contact@danaucime.mk